Duitsland

Nr. 06015

Mützenich, bij Monschau

Contact

Vakwerkboerderij. Uitzicht over het heuvelachtige landschap. Wandelen door de velden en bossen, oude watermolens, waterbronnen, mountainbiken, zeilen op het meer, kanoen of zwemmen.

Nr. 08009

Schenkenschanz bij Kleef.
Contact

Meer

De woning heeft 3 verdiepingen voor max 12 Personen. Een grote woonkamer, woonkeuken, grote badkamer met douche, bad en dubbele wastafel,  WC. 1e verdieping : 3 X 2 persoons slaapkamer (1pers bedden) en een leefruimte met 2 pers slaapbank.

Nr. 08005

SeePark Kirchheim 

Contact

Meer

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje er tussenuit. Dichtbij en toch het gevoel lekker weg te zijn. Steeds meer mensen ontdekken Duitsland, mede door de
uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding, de ontspannen sfeer en de prachtige natuur.

Nr. 10017

Am Balberger Ley, Kevelaer 

Contact

Website

Groepsaccommodatie boerderij in het toeristische Niederrhein. De vakantieboerderij, op een eigen terrein van 6000 m², beschikt over een gezellige recreatieruimte, 2 volledig ingerichte keukens,20 slaapplaatsen en een huiselijke woonkamer met Kachelofen! met tuin en speelvelden 4000 m²!!

Nr. 13002

Norden 

Ostfriesland

Website en contact

Een comfortabele vakantiewoning, vrijstaand in landelijke omgeving. Nabij recreatiegebied en 'Nationalpark Niedersächsisches Wattenmeer ''. nabij de Waddenzee, de eilenden Norderney, Juist en Baltrum. Ook is het prachtige vissersdorp Greetsiel snel te bereiken. 
     
 

 

links: Mindfulness meditatie  Hersentraining startpagina Depressie startpagina

          Mindfulness startpagina  Czarina reizen  Links