Frankrijk

Nr.07002

Martinvelle

Contact

Meer

Wat heeft uw vakantiehuis te bieden : 5 sfeervolle kamers met badkamer, eetkamer, woonkamer, recreatiekelder, tuin, boomgaard met zwembad. Prachtige natuur, rust, ruimte, frisse lucht! Wandel en fietsmogelijkheden, golfen, vissen.

Nr. 06089

Tailhac

Haute Loire

Contact

Meer

Het departement de la Haute-Loire ligt ingeklemd tussen de Ardeche en de Cevennen, en is een van de gebieden met de schoonste lucht van Europa. Les deux Noyers ligt midden in de natuur tussen bergen, bossen en beken.

Nr. 07004

Blaignac, Frankrijk

Contact

Meer

Verhuur van 5 ruime, gezellige gites in een 400 jaar oude gerenoveerde boerderij met grote tuin met zwembad, gelegen aan het "canal du Midi", 3 km. van de rivier de Garonne.

Nr. 06064

cersot buxy bourgogne

Contact

Moulin de la Canne: Drie vakantiewoningen in landelijk gelegen,voormalige watermolen in de Bourgogne (Frankrijk) voor 12, 8 en 4 pers. Ook geschikt als groepsaccommodatie.

Nr.06075
Colombotte - La Tourelle

Contact

Meer

Boven in het dorp Colombotte staat La Tourelle.Chambres et table d'hôtes, een wandel- en fietsherberg met comfortabele kamers. La Tourelle is bij individueel verblijf niet geschikt voor kleine kinderen.

Nr.10020

St.Saud Lacoussière
Dordogne

Contact

Website

Huurders van Le Rosier mogen gebruik maken van alle voorzieningen van de naastgelegen camping: zwembad, tennisbanen, fietsen, winkeltje, restaurant, e.d.
Er is geen discotheek, wel activiteiten voor kinderen. Bistro, terras wordt vaak live muziek.
 

links: Mindfulness meditatie  Hersentraining startpagina Depressie startpagina

          Mindfulness startpagina  Czarina reizen  Links